Collegamento...

Banner Default Image

Recruitment Delivery Consultant Compliance

Recruitment Delivery Consultant Compliance

Job title: Recruitment Delivery Consultant Compliance
Location: Amsterdam
Sector:
Salary: Bespreekbaar per annum
Start date: ASAP
Reference: AMS013_1680191814
Contact name: Amsterdam Careers
Contact email: Amsterdam.Careers@oliverjames.com
Published: 2 mesi fa

Job description

Ben jij een resultaatgerichte doorzetter met sterke commerciële vaardigheden? Krijg jij energie van het maken van de juiste match tussen werknemer en werkgever? Ben jij op zoek naar een afwisselende omgeving in een commerciële setting? Dan zijn wij op zoek naar jou! Werken voor Oliver James betekent in de eerste plaats uitdaging & ondernemerschap. Met ons Global People & Performance Team, bieden wij jou een persoonlijk groeipad afgestemd op jouw professionele ontwikkeling!

Als Recruitment Delivery Consultant in onze Compliance divisie ben je verantwoordelijk voor de bemiddeling van detacheringsprofessionals voor functies in de financiële sector. Een dynamische sector want de wereld van financiële instellingen verandert snel door veranderende wetgeving en digitalisering! Iets voor jou? Lees dan snel verder!

De uitdaging:

In deze 180-graden rol ben jij de contactpersoon aan de kandidaat zijde in de sector Compliance. Van het adviseren van kandidaten over de arbeidsmarkt tot aan het maken van een juiste match. Je werkt nauw samen met een ervaren Business Development Manager die zorgt voor het binnen halen van nieuwe klanten en het uitbouwen van bestaande klantrelaties. Wat ga je doen?

 • Je gaat proactief op zoek naar kandidaten met behulp van LinkedIn sourcing, onze tools en technologieën en telefonisch contact;
 • Je motiveert en kwalificeert kandidaten tegen de eisen van de klant met als resultaat een juiste match tussen kandidaat en opdrachtgever;
 • Je beheert het interviewproces door het bieden van een goede opvolging en begeleiding en schakelt met de accountmanager voor het managen van de plaatsing;
 • Het uitbouwen en onderhouden van een netwerk van kandidaten via diverse kanalen;
 • Het ontwikkelen en online zetten van aansprekende vacatureteksten;
 • Tijdens de wekelijkse stand-up spar je mee over de trends en ontwikkelingen die jij hebt gespot in de arbeidsmarkt en sector.

Dit neem je mee:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Ervaring binnen recruitment, interim & detachering is een pré;
 • Je voelt je comfortabel in een target gedreven werkomgeving;
 • Doorzetter met een sterk ontwikkeld commercieel gevoel;
 • Je bent communicatief sterk, stapt makkelijk op mensen af en je hebt een proactieve en flexibele houding;
 • Je kunt goed werken in een dynamische omgeving en zowel zelfstandig werken als in een team;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Geen ervaring in recruitment? No worries, we got you! Wij geloven namelijk dat al jouw eerdere ervaring en jouw vaardigheden bijdragen aan het succes van jouw toekomstige recruitmentcarrière. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van de recruitment Oliver James Academy? We vertellen je graag meer over ons ontwikkeltraject!

Wat wij bieden:

 • Allereerst de kans om met ons mee te groeien in een gedreven, professionele werkomgeving met onbeperkte mogelijkheden;
 • Fulltime functie met uitzicht op vast contract;
 • Een goed basissalaris met een bovengemiddeld commissie regeling;
 • 25 vakantiedagen (waarvan 20 vrij inzetbaar) en bij elke promotie krijg je er een extra vakantiedag bij!;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Sportabonnement vergoeding;
 • High performance coaching om het maximale uit jezelf te halen;
 • Leuke incentives zoals onze lunchclub, vrijdagmiddagborrel, sterrenrestaurants & tripjes naar o.a. Dublin & Madrid;
 • Verschillende werkevents met je Benelux collega's zoals onze jaarlijkse Summerparty & Kerstgala;
 • En aan de praktische kant krijg je uiteraard van ons een laptop.


We zijn gevestigd in de hoogste Amsterdamse toren, in de Rembrandttoren op de 15e verdieping met een prachtig uitzicht over de Amstel. Wij bieden een hybride werksetting. Bij een fulltime werkweek zien we je graag 3 dagen op kantoor de overige 2 dagen werk je vanuit huis.


Wij geloven dat vitaliteit meer is dan een work-out en moedigen gezond gedrag altijd aan met extra lunchtijd om te sporten, sociale sport evenementen en een abonnement op de Headspace mindfulness app voor ontspanning.

Wie wij zijn:

In 2002 is de organisatie opgericht door Oliver & James in het Verenigd Koninkrijk. Door de juiste professionals te binden aan onze klanten zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde en erkende recruitmentorganisatie. Met inmiddels 14 vestigingen in businesshubs zoals Londen, Milaan, New York, Singapore & Hong Kong bieden wij onze klanten toegang tot flexibele en structurele personeelsoplossingen in de vakgebieden Finance & Risk, Commercial Banking & Insurance, Technology & Change, Compliance, Legal & HR.

We blijven ondernemen en groeien. Met inmiddels 80 mensen in Nederland blijft onze corebusiness en kracht onze mensen. Elk team binnen Oliver James is een samenstelling van individuen waar ieder in zijn kracht staat en waar we op een inclusieve manier met elkaar samenwerken. Met een grote focus op het herkennen en ontwikkelen van talent begeleiden we professionals naar de volgende fase in hun carrière. Ondernemerschap, high performance, zelfontwikkeling een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak vormt het DNA van onze organisatie.


Is jouw interesse gewekt of ben (ken) jij de perfecte kandidaat? Mail de corporate recruiter, ook voor al je vragen m.b.t. de vacature: iris.nibbering@oliverjames.com.

Creat Job Alert

By submitting your details you agree to our T&Cs