verbinden...

Banner Default Image

Talent Acquisition Coördinator

Talent Acquisition Coördinator

Job title: Talent Acquisition Coördinator
Location: Amsterdam
Sector:
Salary: Bespreekbaar per annum
Start date: ASAP
Reference: AMS030 _1680192796
Contact name: Amsterdam Careers
Contact email: Amsterdam.Careers@oliverjames.com
Published: 38 Minuten her

Job description

Oliver James groeit hard! Daarom zijn wij op zoek naar een Talent Acquisition Coördinator die mee komt bouwen aan succesvolle sales & recruitment teams. De vrijheid om te experimenteren en dingen uit te proberen, dat maakt deze functie zo bijzonder. Onze organisatie is volop in beweging, als je een ondernemende houding hebt dan is deze rol perfect voor jou!

Je komt te werken in een team in opbouw met collega's in Nederland en in het buitenland. In je rol als Talent Acquisition Coördinator ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de wervingsactiviteiten. Je krijgt een focus op het aantrekken van young professionals & stagiaires voor ons kantoor in Amsterdam en waar nodig spring je bij in Brussel & Antwerpen. Je krijgt de mogelijkheid om onder begeleiding van de Talent Acquisition Manager de fijne kneepjes van het recruitmentvak te leren doordat je veel verantwoordelijkheid en eigen projecten krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

De uitdaging:

Je kan een divers takenpakket verwachten waarbij je de Talent Acquisition Manager zal ondersteunen bij de wervingsactiviteiten in de Benelux. Hier hoort bij het sourcen, screenen, plannen van interviews, het afstemmen en bewaken van het proces met de hiring managers. Hoe ga je dit doen?

 • Je zoekt actief naar kandidaten via verschillende kanalen zoals LinkedIn sourcing, vacaturebanken, onze recruitment tools, binnengekomen sollicitaties, telefonisch en face-to-face contact;
 • Samen met de Talent Acquisition Manager ga je bouwen aan relaties met universiteiten, onderwijsinstellingen, studentenverenigingen, disputen, sportverenigingen en andere relevante verenigingen voor het aantrekken van talent;
 • Het aangaan van samenwerkingen met universiteiten en onderwijsinstellingen door het geven van trainingen en workshops;
 • Het vormgeven en organiseren van recruitmentevenementen en aanhaken bij bestaande events zoals carrièrebeurzen om het juiste talent aan te trekken;
 • Natuurlijk krijg je ook je eigen projecten en kan je volop meewerken aan onze referral campagnes, onboarding programma en meedenken over employer branding campagnes.

Dit neem je mee:

 • Hbo/wo achtergrond en bij voorkeur richting HR, psychologie, bedrijfskunde, marketing of communicatie;
 • Je bent gemotiveerd om het vak te leren als je nog geen ervaring hebt;
 • Je stapt makkelijk op mensen af en je hebt een proactieve en flexibele houding;
 • Handig als je een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je omgeving omschrijft jou als sociaal, proactief, resultaatgedreven, professioneel en je bent een fijne teamplayer.

Wat wij bieden:

 • Allereerst de kans om met ons mee te groeien in een gedreven, professionele werkomgeving met onbeperkte mogelijkheden;
 • Fulltime functie met uitzicht op vast contract;
 • Een goed basissalaris en daarbovenop een commissieregeling;
 • 25 vakantiedagen (waarvan 20 vrij inzetbaar);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Sportabonnement vergoeding;
 • High performance coaching om het maximale uit jezelf te halen;
 • Verschillende werkevents met je Benelux collega's zoals onze jaarlijkse Summerparty & Kerstgala;
 • En aan de praktische kant krijg je uiteraard van ons een laptop.


We zijn gevestigd in de hoogste Amsterdamse toren, in de Rembrandttoren op de 15e verdieping met een prachtig uitzicht over de Amstel. Wij bieden een hybride werksetting. Bij een fulltime werkweek zien we je graag 3 dagen op kantoor de overige 2 dagen werk je vanuit huis.


Wij geloven dat vitaliteit meer is dan een work-out en moedigen gezond gedrag altijd aan met extra lunchtijd om te sporten, sociale sport evenementen en een abonnement op de Headspace mindfulness app voor ontspanning.

Wie wij zijn:

In 2002 is de organisatie opgericht door Oliver & James in het Verenigd Koninkrijk. Door de juiste professionals te binden aan onze klanten zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde en erkende recruitmentorganisatie. Met inmiddels 14 vestigingen in businesshubs zoals Londen, Milaan, New York, Singapore & Hong Kong bieden wij onze klanten toegang tot flexibele en structurele personeelsoplossingen in de vakgebieden Finance & Risk, Commercial Banking & Insurance, Technology & Change, Compliance, Legal & HR.

We blijven ondernemen en groeien. Met inmiddels 80 mensen in Nederland blijft onze corebusiness en kracht onze mensen. Elk team binnen Oliver James is een samenstelling van individuen waar ieder in zijn kracht staat en waar we op een inclusieve manier met elkaar samenwerken. Met een grote focus op het herkennen en ontwikkelen van talent begeleiden we professionals naar de volgende fase in hun carrière. Ondernemerschap, high performance, zelfontwikkeling een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak vormt het DNA van onze organisatie.


Is jouw interesse gewekt of ben (ken) jij de perfecte kandidaat? Mail de corporate recruiter, ook voor al je vragen m.b.t. de vacature: iris.nibbering@oliverjames.com.

Creat Job Alert

By submitting your details you agree to our T&Cs