verbinden...

Banner Default Image

Recruitment Consultant Finance

Recruitment Consultant Finance

Job title: Recruitment Consultant Finance
Location: Amsterdam
Sector:
Salary: Bespreekbaar per annum
Start date: ASAP
Reference: AMS034_1683118254
Contact name: Amsterdam Careers
Contact email: Amsterdam.Careers@oliverjames.com
Published: etwa 3 Stunden her

Job description

Wij hebben de ambitie om te groeien! Ga jij met ons deze uitdaging aan? Als Recruitment Consultant Finance heb jij een 360 graden rol. Jouw rol is dynamisch en divers. Als accountmanager, recruiter, loopbaanadviseur & fieldmanager ben jij het allemaal. Jij bent in deze rol van A tot Z verantwoordelijk voor je eigen succes en hands-on in contact met hoogopgeleide professionals en met klanten.

Oliver James is het bureau voor finance consultancy. Al meer dan 20 jaar begeleiden wij wereldwijd professionals bij hun carrièreprogressie en helpen wij onze klanten bij complexe recruitmentvraagstukken. Een carrière als recruiter bij Oliver James betekent carrière maken in een internationale en commerciële organisatie waarbij ondernemerschap wordt toegejuicht. We vragen veel van je: verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en lef. Daar krijg je ook veel voor terug en wordt inzet beloond via een riante commissieregeling & krijg je uitgebreide coaching via onze L&D programma.

De uitdaging:

Het vinden van de juiste finance professionals en het verder positioneren en uitbouwen van onze dienstverlening perm bij onze opdrachtgevers en nieuwe klanten is de kern van de functie. Hoe ga je dit doen?

 • Jij bent 360-graden in de lead! Door het stellen van de juiste vragen tijdens de klantintake zorg jij ervoor dat je een goed beeld hebt van de business & vacature;
 • Dagelijks ben je bezig om je klantportfolio en kandidatennetwerk verder uit te breiden en onderhouden;
 • Je zoekt actief naar kandidaten via verschillende kanalen zoals onze database met Salesforce, LinkedIn sourcing, referenties, headhunting, telefonisch en face-to-face contact;
 • Je identificeert en kwalificeert passende kandidaten via intakegesprekken en diepte-interviews;
 • Zelfstandig adviseer je de klant & kandidaat bij elk onderdeel van het interviewproces tot aan tariefonderhandelingen en zorg je voor snelle doorlooptijden;
 • Het verrichten van ad hoc en administratieve werkzaamheden omtrent het wervingsproces zoals het bijhouden van ons interne CRM, ontwikkelen van pakkende rolomschrijvingen en het vastleggen van contactmomenten met kandidaten hoort er ook bij!

Dit neem je mee:

 • Hbo/wo werk- en denkniveau;
 • Je bent gemotiveerd om het vak te leren als je nog geen ervaring hebt;
 • Je bent een doorzetter met een sterk ontwikkeld commercieel gevoel;
 • Je bent communicatief sterk, stapt makkelijk op mensen af en je hebt een proactieve en flexibele houding;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je omgeving omschrijft jou als sociaal, positief, gedreven, professioneel en je neemt graag het heft in eigen handen.

Wat wij bieden:

 • Allereerst de kans om met ons mee te groeien in een gedreven, professionele werkomgeving met onbeperkte mogelijkheden;
 • Fulltime functie met uitzicht op vast contract;
 • Een goed basissalaris met een bovengemiddeld commissie regeling;
 • 25 vakantiedagen (waarvan 20 vrij inzetbaar) en bij elke promotie krijg je er een extra vakantiedag bij!;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Sportabonnement vergoeding;
 • High performance coaching om het maximale uit jezelf te halen;
 • Leuke incentives zoals onze lunchclub, vrijdagmiddagborrel, sterrenrestaurants & tripjes naar o.a. Dublin & Madrid;
 • Verschillende werkevents met je Benelux collega's zoals onze jaarlijkse Summerparty & Kerstgala;
 • En aan de praktische kant krijg je uiteraard van ons een laptop.


We zijn gevestigd in de hoogste Amsterdamse toren, in de Rembrandttoren op de 15e verdieping met een prachtig uitzicht over de Amstel. Wij bieden een hybride werksetting. Bij een fulltime werkweek zien we je graag 3 dagen op kantoor de overige 2 dagen werk je vanuit huis.


Wij geloven dat vitaliteit meer is dan een work-out en moedigen gezond gedrag altijd aan met extra lunchtijd om te sporten, sociale sport evenementen en een abonnement op de Headspace mindfulness app voor ontspanning.

Wie wij zijn:

In 2002 is de organisatie opgericht door Oliver & James in het Verenigd Koninkrijk. Door de juiste professionals te binden aan onze klanten zijn we uitgegroeid tot een gespecialiseerde en erkende recruitmentorganisatie. Met inmiddels 14 vestigingen in businesshubs zoals Londen, Milaan, New York, Singapore & Hong Kong bieden wij onze klanten toegang tot flexibele en structurele personeelsoplossingen in de vakgebieden Finance & Risk, Commercial Banking & Insurance, Technology & Change, Compliance, Legal & HR.

We blijven ondernemen en groeien. Met inmiddels 80 mensen in Nederland blijft onze corebusiness en kracht onze mensen. Elk team binnen Oliver James is een samenstelling van individuen waar ieder in zijn kracht staat en waar we op een inclusieve manier met elkaar samenwerken. Met een grote focus op het herkennen en ontwikkelen van talent begeleiden we professionals naar de volgende fase in hun carrière. Ondernemerschap, high performance, zelfontwikkeling een gestructureerde en resultaatgerichte aanpak vormt het DNA van onze organisatie.


Is jouw interesse gewekt of ben (ken) jij de perfecte kandidaat? Mail de corporate recruiter, ook voor al je vragen m.b.t. de vacature: iris.nibbering@oliverjames.com.

Creat Job Alert

By submitting your details you agree to our T&Cs